Продавець Інвестор-буд Харків, вул. Біологічна 24, Переможців 8, Московський проспект 247 розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
636 відгуків
Инвестор-строй стройматериалы в Харькове
+380 (57) 755-58-64
+380 (99) 388-31-40
впередназад
Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 2Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 3Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 4Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 5Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 6Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 7Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 8Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 9Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз, фото 10

Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

від 40 /мішок

Показати оптові ціни
Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз
Чорнозем в мішках 0.033м доставка, самовивоз
Готово до відправки
від 40 /мішок
+380 (57) 755-58-64
міський
  • +380 (99) 388-31-40 Владислав
  • +380 (93) 761-44-87 Viber Владислав
  • +380 (67) 584-77-65 Київстар
+380 (57) 755-58-64
міський
  • +380 (99) 388-31-40 Владислав
  • +380 (93) 761-44-87 Viber Владислав
  • +380 (67) 584-77-65 Київстар
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Компанія «Інвестор-Строй» постачає чорнозем по Харкову та Харківській області в будь-якій кількості — від мішка до самоскида. 

Якісний чорнозем – вважають найпопулярніший вид для підняття тонусу родючого ґрунту. Народжується у складних процесах у лісах та полях за допомогою бродіння органічних речовин завдяки цьому наповнюється великою кількістю поживних частинок. На вигляд це практично чорна земля з комковою структурою. Чорнозем часто використовується для підвищення родючості інших типів грунтів. Більше інформації про характеристики чорнозему ви можете знайти на нашому сайті в розділі статті

чернозем в мешках Харкьвов Ціна чорнозему в мішках — 35 грн/мішок, що набагато дешевше за інші пропозиції на ринку, якщо врахувати обсяг насипаний у мішку.

Об'єм такого мішка містить 3 відра 0.03 м3, у Харкові буває фасування по 2 відра, що на третину менше від обсягу фасованого по мішках чорнозему, який продається у нас.

 чернозем в Харкьове

Чорнозем завжди високої якості реалізуємо як у мішках, так і зил, камаз, Еврокамаз, ман – обсяги самоскидів від 2-24 м3.

Замовити чорнозем можна як один мішок, так і 100-200 м3 на добу. Якість чорнозема, який  ми пропонуємо купити у Харкові завжди на найвищому рівні.

Якість чорнозема завжди висока завдяки його родовищу. Поля, де добували чорнозем, не засаджували ніякими культурами понад 7-10 років. За цей довгий період родючий чорнозем, який можна доставити в мішках, набрав у процесі потрібну силу. Україна одна з країн, яка може похвалитися родючими землями, які вміють багато гумусу і називаються чорноземом, Харківська область одна з найродючіших областей багата на цей родючий грунт.

 Наш чорнозем на 100% справжній, родючий, вміст гумусу в якому становить не меньше 14%. Чорнозем проходить потрійне очищення та розпушування перед тим, як його буде запаковано в мішки і доправлено до клієнта. 

Купити чорнозем у мішках у Харкові та Харківській області завжди можна в «Інвестор-Строй». Телефонуйте, замовляйте купівлю чорнозема в мішках у будь-якій кількості. Швидка доставка, а за потреби відвантаження  чи занесення на город (ціна за занесення обговорюється попередньо).

Чорнозем в мешках має великий попит у Харкові через швидкий розвиток нашого міста за напрямками:

- чорнозем розсипчастий луговий для озеленення парків;

- чорнозем для газонів і облаштування територій;

- для добрива городів найчастіше використовують лісовий рослинний чорнозем;
- на протязі цілого року чорнозем беруть для розсади та посадки ялин  і ялиць; 

- чорнозем купують для виноградників та інших видів культур.

- Чорнозем у мішках часто застосовують у місцях де немає можливості висипати машину із землею наприклад у центрі міста, фасований чорнозем у цьому випадку дуже зручний і може застосовуватися при необхідності за будь-яких умов

- Чорнозем у мішках просто зручно використовувати, чисто і мішки можна потім використовувати під непотрібне сміттячорнозем харків

НАШ якісний чорнозем можна купити в мішках цілий рік у будь-яку погоду. Завдяки запасам уже заздалегідь завезеного родючого ґрунту як навалом, так і розфасованого по мішках.
У дощову погоду завантаження чорнозема з полів, ускладнюється тим, що стає майже неможливо проїхати через поле, але у нас доставка чорнозема відбувається завжди.

Якщо вам необхідний чорнозем, то ви вже всі наші! Купити чорнозем гарної якості або дізнатися, скільки коштує чорнозем у потрібній вам кількості, можна миттєво за телефоном, який ви знайдете на нашому сайті. 
Самовивіз у мішках потрібного вам обсягу у Харкові, Нові Будинки, відбувається за попереднім узгодженням з менеджером.
Доставка чорнозема в будь-який район міста, швидко та оперативно, а головне — недорого.
Місце, де видобувається чорнозем смт.  Кутузівка, напрям на Старий Салтів — якісний родючий ґрунт, а після початку російського вторгнення на Харківську область місце видобутку чорнозему перенесли в селище Васищеве, де якість його не поступається попередньому грунту, також чорнозем добувають у узаконених місцях для озеленення міста

Телефонуйте! Замовляйте чорнозем як машинні об’єми так і мішками в нашому улюбленому місті Герої-Харкові, чекаємо на ваші замовлення

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага35 кг
ВиробникУкраїна ТД
Форма поставки матеріалуФасована
Вид грунтуЧорнозем
Користувальницькі характеристики
Упаковкамішках
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 40 /мішок
  • Спосіб упаковки: У мішках по 0.03 м3

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner